Nyt fashionsite er netop åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nyeste modesite åbnede i det danske land. Navnet på siden får du lige om lidt – for vi skal først se på hvad der gør dette website ekstra spændende, hvis man sammenligner med alle de andre konkurrenter der findes online.

Hvorfor skulle denne fashionside være mere speciel sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk simpelt nok: Frem for at det er nødvendigt at se på flere websites kan du slippe af sted med kun at kigge på ModeKup.dk – for her samler man nemlig alt, så du blot skal kigge ét sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så snedige at samle alle varer fra de allerstørste modesites, blandt andet Stylepit, Boozt, Zalando osv.. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge et sted, så du slipper for at skulle at hoppe rundt på mange hjemmesider.

Kan man så købe direkte hos ModeKup?

Dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som har styr på den del. Det som ModeKup.dk gør er, at sammensætte alle disse ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på knapperne eller billederne, og så bliver du videresendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man få mere af vide om det her formidable mode website?

Godt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig ekstremt til stede på sociale media herunder blandt andet Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med stifterne af siden – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på websitet, give ris og ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres kontakt-side. Her kan du sende en e-mail direkte til de som har lavet siden.

Lad os endelig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!