Hvad er Google Ads?

De fleste af os bruger i hvert fald fra tid til anden Google til at søge informationer, lede efter produkter eller lignende. Mange mennesker anvender sågar Google hver dag. Dette giver forskellige virksomheder en helt oplagt mulighed for at skabe trafik gennem søgemaskinen.

Måske har du, når du bruger Google, bidt mærke i, at de første fire resultater, som dukker op, når du har søgt på et givent søgeord på Google, er annoncer. I mange tilfælde gør det samme sig gældende for de nederste fire søgeresultater. Disse annoncer kaldes Google Ads eller Google Adwords og giver altså virksomheder mulighed for – mod et beløb – i højere grad at blive set af potentielle kunder, som søger efter produkter eller tjenester, som stemmer overens med dem, den pågældende virksomhed tilbyder.

En oplagt mulighed for at skabe kvalitetstrafik

Hvad er Google Adwords? Det er en helt oplagt mulighed for ikke bare at skabe trafik til ens hjemmeside, men også for at skabe kvalitetstrafik – det vil sige trafik til hjemmesiden, som resulterer i, at den besøgende ender med at blive en kunde. Det skyldes, at Google Ads kan tilpasses således, at de dukker op foran de helt rigtige øjne på det helt rigtige tidspunkt. Det skal forstås således, at man kan tilpasse sine annoncer, så de dukker op hos de Google-brugere, der gennem deres søgninger udtrykker, at de er på udkig efter lige netop den service eller det produkt, som din virksomhed kan tilbyde dem. Med andre ord rammer du de brugere, der allerede er købsmotiverede, hvilket er en meget effektiv strategi, som kan ses på omsætningen.

Maksimer udbyttet

Betalingen for Google Ads fungerer således, at du som annoncør betaler pr. klik på din annonce. Beløbets størrelse kan variere og vil overordnet set afhænge af blandt andet, hvor stor efterspørgslen er efter at få sin tekstannonce vist på samme søgning, hvor godt din hjemmesides indhold stemmer overens med teksten i annoncen, og hvor godt annoncen er sat op.

 

Hvis du vil sikre dig, at du maksimerer udbyttet af dine Google Ads i den forstand, at de kommer til at skabe så meget kvalitetstrafik som muligt og ikke bliver for omkostningsfulde set i relation til, hvor meget de påvirker din virksomheds salg, er det en god idé at få professionel hjælp til at udforme dine Google Ads. Laves de korrekt, kan der være rigtig mange penge at hente, mens en dårligt udformet annonce kan være en dårlig forretning.

 

 

Firmafest eller børnefødselsdag? Lej en iPad

Skal du holde en fest? En lejet iPad kan hjælpe dig med at sætte gang i festen, ligegyldigt om det er en firmafest eller en børnefødselsdag, men hvordan det?

En iPad kan tjene mange forskellige funktioner, så med en smule fantasi kan du også finde ud af, hvordan den kan gøre netop din fest til noget helt for sig selv.
I det næste afsnit kan du få et par ideer til, hvordan en iPad for eksempel kan sætte gang i festen.

iPads har utallige funktioner og kan spare penge

Hvad kan man bruge en iPad til under en fest? Og hvorfor bør man leje fremfor at købe?

  • Til afspilning af musik
  • Til personlige billeder
  • Til sjove og interaktive lege
  • Til visning af billeder eller videoer

Dette er blot et par eksempler på, hvordan du kan bruge en eller flere iPads til din fest. Det kan gøre festen mere personlig gennem musikken og billeder, og der kan blive skabt nogle sjove og interaktive selskabslege med iPads. Til det sidstnævnte behøver du naturligvis ikke at leje en iPad til hver af gæsterne, men der kan måske ligge en på hvert bord.

Der er rigtig mange penge at spare ved at leje en iPad. Dette kommer blandt andet til udtryk, hvis du overvejer at leje en professionel fotograf eller DJ, som ofte kan være dyre poster i festbudgettet
Hvis du allerede har forelsket dig i ideen om iPads til din fest, så er der også rigtig mange fordele ved at leje udstyret fremfor at købe det fra nyt. Du behøver nemlig ikke at bruge tid på at sætte systemer op, og du sparer en hel del penge ved blot at leje udstyret.

Kraftfulde og køreklare styresystemer

En af de største fordele ved at leje af iPads er som sagt, at du ikke behøver at spilde tid på at sætte den op fra ny. Den er nemlig allerede køreklar, når du modtager den. Herved sikrer du dig også, at alle styresystemer er opdaterede, og at udstyret fungerer hurtigt og uden de mindste problemer.

Udlejning af iPads kan altså spare dig for både tid, penge, energi og bekymringer, hvis du vælger at leje fremfor at købe.
En ting er helt sikkert – det bliver årets fest, som er fyldt med personlig musik, personlige og sjove billeder og en masse interaktive lege, hvor alle kan være med.