A-kasse er en forsikring du bør have

A-kasse er en gammel opfindelse. Der var en gang hvor forskellen mellem liv og død var arbejde. Det blev opfundet samtidig med fagforeningerne. I dag kan vi takke fagforeningerne for deres hårde, slidsomme arbejde. Alle kan melde sig ind, også uden at tilhøre en bestemt fagforening. Det er i dag en forsikring du bør have.

A-kasse til folket

Denne type forsikring har til formål at holde hånden under dig og mig, hvis vi mister vores arbejde. Uheldet kan være ude. Enhver kan miste sit job. Ingen har en garanti som er fuldstændig vandtæt. Det er altså en forsikring du bør have fordi den hjælper, når nøden er allerstørst. Når, eller hvis du mister dit arbejde, træder din forsikring i kraft. Du får ikke det samme udbetalt som hvis du var i arbejde. Du får en sats, som gør at du ikke behøver at gå sulten i seng. Satsen er muligvis ikke stor nok til også at betale alle regninger, men du går ikke fra hus og hjem lige med det første. Desuden yders der hjælp, så du hurtigt kan komme tilbage på arbejdsmarkedet. Du tilbydes et hav af kurser som hjælper dig på rette vej.

Billigt kan godt være bedst

A-kasse er ganske vist en forsikring du bør have, men du behøver ikke den dyreste. Som med alle andre forsikringer kan det godt betale sig at se sig lidt omkring. Sammenlign de forskellige A-kasser. Undersøg hvad de helt nøjagtigt tilbyder dig. Der findes billig A-kasse. Du finder hurtigt ud af at der ikke er stor forskel i indhold, kun i pris. Der er ikke længere samme forbindelse mellem fagforening og A-kasse. I dag kan du købe lige den forsikring du har brug for. Du vælger selv om du også vil støtte en faglig organisation, men der er ikke krav om at du gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *