Kom af med hudorme ved hjælp af den populære black mask

Mange danskere vil påstå at de har problemer med huden. Har du som så mange andre problemer med blackheads?
Er det blevet så slemt at det er et problem du har jævnligt? Så er det nok tid til at få gjort noget ved det. Nu skal vi nemlig høre en hel del om black masks.
Lad os ikke vente længere og gå til det du er her for.

Benyt den populære black mask efter indlægssedlen med denne proces

Det er vigtigt at man gør brug af den korrekte proces for at få maximalt ud af ansigtsmasken.
Følg denne 7-trins guide under her, så får du fuld effekt.

1. Gør dig klar

Gør dig selv den tjeneste at varme dit ansigt godt op ved brug af noget varmt vand. Det er på ingen måde nødvendigt, men det er en fordel, da du åbner porerne i ansigtet – som vil gøre at black masken får den bedste start.

2. Rens ansigtet

Din black mask får den bedste virkning på ren hud. Gør brug af en antibakteriel sæbe, ala en ansigtsvask eller tilsvarende.

3. Påfør din maske

Put masken på i et jævnt og tyndt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne tage masken af igen bagefter.
Du må ikke komme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Her vil huden være for skrøbelig, at en peel-off maske som denne kan ende med at hive det meste af det øverste hudlag af, og det vil man helst gerne slippe helt for.

4. Lad din maske arbejde

Giv din black mask noget tid til at arbejde. Følg anvisningerne inden du går i gang hvor du kan se præcist hvor lang tid. Ofte er det mellem 20-30 minutter. Det varierer fra type til type, men du vil kunne mærke når peel-off masken indtørrer.

5.hiv masken af

Når black masken tørrer ind, så skal man hive den af. Husk du ikke skal prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle hudorme etc. ud af huden.

6. Fjern resten af masken

Du vil ende med at have rester af masken tilbage på huden, og disse kan du fjerne ved brug af en klud og varmt vand.

7. Giv huden tid og fugt

Brug kun black masken maksimalt to gange på ugebasis. mange ansigtsmasker som denne tørrer huden meget, så giv huden tid samt en lækker ansigtscreme efterfølgende.