Brug leasingbiler til reklamer

Står du og skal lave en større eller mindre reklamefilm, der umiddelbart har lange fremtidsudsigter? Det kan være, det er en stor kampagne, der skal køre over en længere periode. I det tilfælde kan det måske være nødvendigt at bruge en bil. Enten til selve kampagnen eller til dig selv, hvis du har behov for et transportmiddel, når du skal køre frem og tilbage til og fra arbejde. I det tilfælde er leasingbiler en oplagt mulighed, hvis du ikke ønsker at binde dig til en bil i mere end max et år.

Leasing – en tryg og sikker måde at leje din drømmebil

Det er de færreste, der ikke har en drømmebil i sigte, som de brændende ønsker sig at få fingrene i. Dog kan det være svært, hvis du udelukkende har overvejet at købe den, men som udgangspunkt har svært ved at finde pengene. I stedet kan du ty til andre alternativer, der er noget mere sjove at operere med. Her kan du nemlig leje din drømmebil og slippe for at binde dig til en stor sum penge og et billeje.

Generelt siges det om leasingaftaler, at det er en tryg og sikker måde at leje en bil på. Derudover er det økonomisk mere ansvarligt, hvis du ikke umiddelbart har penge til at købe den bil, du drømmer om. Måske er du ansat i hos et reklamebureau, hvor I øjeblikket er ved at lave en kampagne og står og mangler en bil. Her er en leasingbil ligeledes en oplagt mulighed, fordi du max binder dig i et år. Derudover kommer der en række fordele med i pakken, hvis du vælger at lease en bil.

Operationel leasing – derfor skal du overveje det

Uanset om det er til en reklamekampagne eller til eget privat brug, bør du overveje en operation leasing. Det er en særlig form for leasingaftale, hvor du kan aflevere nøglerne igen, ligeså snart selve leasingperioden er slut. Det er fordelagtig løsning, hvis du for eksempel kun skal bruge den til arbejdsmæssige situationer, som for eksempel reklamekampagner. Læs mere om operationel leasing her.