Find din frisør i Hørsholm

Er det vigtigt for dig at fremstå præsentabel? Hvis det er tilfældet, går du måske meget op i, hvordan du klæder dig til hverdag. Men et enormt vigtigt led i at se præsentabel ud er flot og velplejet hår. Håret er noget af det første andre ser, når de møder dig og er derfor med til at danne et grundlæggende indtryk af dig som person. Har du flot, velplejet hår, er du rigtig langt, når det kommer til at skabe et godt førstehåndsindtryk. Der er en masse, du kan gøre selv for at holde dit hår pænt og sundt, men at have velplejet hår kræver også et besøg hos frisøren i ny og næ. Det er derfor vigtigt at finde en dygtig frisør, som du føler dig tryg ved, så du roligt kan læne dig tilbage i frisørstolen og overlade dit hår til frisøren

Vedligeholdelse eller ny frisure

Går du og drømmer om en ny, flot frisure, eller ønsker du bare at vedligeholde dit hår ved at få trimmet spidserne? Det kan være rigtig sjovt engang imellem at kaste sig ud i noget nyt, og når det gælder håret, er der uendelige muligheder, både når det gælder farver og længder. Er du allerede tilfreds med din frisure, er det alligevel vigtigt at holde den ved lige. Efter noget tid kan håret komme til at se kedeligt og uinteressant ud. Så selvom du er tilfreds med din frisure, er det alligevel vigtigt engang imellem at besøge et frisør for at få trimmet spidserne og bragt liv og glans tilbage i håret. Uanset om du ønsker at eksperimentere eller blot at vedligeholde din frisure, kan en frisør hjælpe dig med at opnå lige akkurat det resultat, du ønsker dig. Find for eksempel en frisør i Hørsholm.

Føl dig tryg, når du tager til frisøren

Fordi håret er så afgørende for ens udtryk, kan det også være nervepirrende at sætte sig i en frisørstol og overlade håret til en fremmed. Noget af det vigtigste, når man vælger en frisør er derfor at vælg en, man føler sig fuldkommen tryg ved, og som man føler har en forståelse for, hvad man ønsker sig. Vælger du en frisør i Hørsholm, kan du være sikker på, at du forlader salonen med et resultat, du er glad for og tilfreds med, og som kan få dig til at møde verden med selvtillid.

 

 

Kom af med hudorme ved hjælp af den populære black mask

Mange danskere vil påstå at de har problemer med huden. Har du som så mange andre problemer med blackheads?
Er det blevet så slemt at det er et problem du har jævnligt? Så er det nok tid til at få gjort noget ved det. Nu skal vi nemlig høre en hel del om black masks.
Lad os ikke vente længere og gå til det du er her for.

Benyt den populære black mask efter indlægssedlen med denne proces

Det er vigtigt at man gør brug af den korrekte proces for at få maximalt ud af ansigtsmasken.
Følg denne 7-trins guide under her, så får du fuld effekt.

1. Gør dig klar

Gør dig selv den tjeneste at varme dit ansigt godt op ved brug af noget varmt vand. Det er på ingen måde nødvendigt, men det er en fordel, da du åbner porerne i ansigtet – som vil gøre at black masken får den bedste start.

2. Rens ansigtet

Din black mask får den bedste virkning på ren hud. Gør brug af en antibakteriel sæbe, ala en ansigtsvask eller tilsvarende.

3. Påfør din maske

Put masken på i et jævnt og tyndt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne tage masken af igen bagefter.
Du må ikke komme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Her vil huden være for skrøbelig, at en peel-off maske som denne kan ende med at hive det meste af det øverste hudlag af, og det vil man helst gerne slippe helt for.

4. Lad din maske arbejde

Giv din black mask noget tid til at arbejde. Følg anvisningerne inden du går i gang hvor du kan se præcist hvor lang tid. Ofte er det mellem 20-30 minutter. Det varierer fra type til type, men du vil kunne mærke når peel-off masken indtørrer.

5.hiv masken af

Når black masken tørrer ind, så skal man hive den af. Husk du ikke skal prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle hudorme etc. ud af huden.

6. Fjern resten af masken

Du vil ende med at have rester af masken tilbage på huden, og disse kan du fjerne ved brug af en klud og varmt vand.

7. Giv huden tid og fugt

Brug kun black masken maksimalt to gange på ugebasis. mange ansigtsmasker som denne tørrer huden meget, så giv huden tid samt en lækker ansigtscreme efterfølgende.