Det nye skønheds website har ramt i Danmark

Endelig blev det tid til at det nye skønhedssite blev åbnet i det danske land. Navnet får du om lidt – for lad os først se på hvad det lige er der gør dette site ekstra spændende, når man sammenligner med alle de mange andre sider der eksisterer online.

Hvorfor skulle det her skønheds website være mere speciel sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk simpelt nok: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på flere websites kan du nøjes med blot at kigge på http://MnsBeauty.dk – her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Hvordan kan det fungere?

MnsBeauty.dk har været så smarte at samle alle varer fra de helt store skønhedssites, herunder Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men og mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge et sted, så du slipper for at skulle at hoppe rundt på mange hjemmesider.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige skønhedssider som står for den del. Det smarte som MnsBeauty.dk i stedet står for er, at sammensætte alle de her helt utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle beauty og skønhedsvarer. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte til produktet hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her formidable skønheds website?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er også virkelig til stede på social media herunder blandt andet Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty eller MnsBeauty.dk.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, give ris og ros eller lignende, så skal du blot bevæge dig over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har lavet siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!